PIECZEŃ CIELĘCA Z ROZMARYNEM

Składniki (2-3 osoby): 530 g udźca cielęcego,Obraz może zawierać: tekst „V Cracked Black Pepper Rub Steak Pork, Chicken NET WT. 5.5 oz (156g)”
1 łyżka przyprawy Cracked Black Pepper Rub,
2 gałązki rozmarynu,
1 główka I 5 ząbków czosnku,
3 łyżki masła,
¾ szklanki wody

Mięso myjemy, osuszamy, nacieramy przyprawą (zdjęcie i skład pod przepisem), okładamy czosnkiem i rozmarynem i wkładamy na noc do lodówki. W garnku rozpuszczamy masło i obsmażamy mięso z każdej strony. Przekładamy do naczynia żaroodpornego, wlewamy masło oraz wodę i przykrywamy szczelnie folią aluminiową. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 170 stopni (termoobieg) na 1 godzinę i 15 minut. Przed podaniem odstawiamy na bok na 15 minut, aby mięso odpoczęło. Następnie kroimy w grube plastry.

Obraz może zawierać: tekst „Because Flavor is Everything Cracked Black Pepper Steak each oz) steak, use about tablespoon Cracked Black Pepper coat sides steak. Cook desired. Ingredients Vegetables (garlic onion, pepper, parsley) black peppper 30% sea demerara sugar Ingrédients légumes (ail, oignon persil), poivre 30% demerara poivron, sucre For recipes visit www.vgourmet.com com Victoria Gourmet Inc. Woburn MA (800) 403 8981”

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *